De zaak met smaak

“Slagerij en Eterij”

Vlees – Kant&Klaar maaltijden en belegde broodjes van de vakman!

Slagerij & Eterij Frank Verheijen is onderdeel van SuperFit Gennep en verkoopt alleen het beste vlees, heeft een zeer uitgebreid assortiment kant&klaar maaltijden, maakt de lekkerste belegde broodjes en heeft alles voor de barbecue liefhebber.

Maandag aanbieding

4 kipschnitsels

Dinsdag aanbieding

1 kilo braadworst
1 kilo gehakt h.o.h.

Woensdag aanbieding

5 Gennepse bollen

De slager staat niet meer alleen voor kwalitatief vlees en vakkennis maar ook voor een complete maaltijd. Welkom bij de zaak met smaak.

Over De zaak met smaak – Slagerij Frank Verheijen

De winkel van Slagerij Frank Verheijen vind je in het gezellige, knusse centrum van Gennep. Voor veel van onze klanten is een bezoek aan onze winkel een vast onderdeel van het rondje boodschappen doen.

Alles is vers bereid.

Ambachtelijk en eerlijk

Alle producten waarmee wij werken, kopen wij zorgvuldig in. Het rund- en varkensvlees is afkomstig uit de regio. Omdat wij al tientallen jaren bij dezelfde boer inkopen, kunnen wij constante smaak en kwaliteit garanderen. Onze producten zijn eerlijk en puur en worden op ambachtelijke wijze verwerkt. Dat proef je!

Puur vakmanschap

Een goede slager herken je aan de manier waarop het vlees in de schappen ligt. Achter de schermen zorgen onze vleesmeesters dat het vlees wordt uitgebeend. In de winkel, achter het hakblok, wordt het vlees op maat gesneden. Heb je speciale wensen? Laat het onze medewerkers weten, zij helpen je graag!

Service met een glimlach

Iedere dag staan onze deskundige en trotse medewerkers voor je klaar. Met een vriendelijke groet, een warme glimlach en altijd uitstekende service. Dat hoort als vanzelfsprekend bij onze winkel! En voor de kleinste bezoekers…daar snijden we natuurlijk een heerlijk plakje vlees voor af.

Praktisch en overzichtelijk

De winkel is praktisch en overzichtelijk ingericht. Kies uit het zeer uitgebreide assortiment uit eigen keuken:

  • Vers vlees (runds-, kalfs-, varkens-, lamsvlees, kip en kalkoen)
  • Vleeswaren
  • Kant-en-klaar producten
  • Salades en sauzen
  • Maaltijden
  • Soepen
  • Belegde broodjes
  • Brabantse worstenbroodjes
  • Snackbroodjes

Een keer geen zin om te koken?

Kies dan uit ons uitgebreide assortiment kant-en-klaar maaltijden. Een lekkere stamppot met grootmoeders jus of tijdens een warme zomerdag zin in een heerlijke huzarensalade.

Barbecue, buffet of gourmet

Slagerij Frank Verheijen is ook thuis in het verzorgen van complete barbecues, buffetten of gourmetschotels.