Fysiotherapie

Fysiotherapie – Sportfysiotherapie -Revalidatie

SuperFit Gennep Fysio is een eerstelijns fysiotherapie praktijk gelegen in het centrum van Gennep, achter slagerij Frank Verheijen en tegenover lunchcafé Xieje. Deze praktijk is opgericht door Koen Verheijen vanuit de passie voor sport en een actieve levensstijl. Onze wens is om jong en oud te kunnen helpen weer vrij te bewegen. Wij zijn inmiddels met 3 therapeuten sterk. U kunt bij ons terecht met al uw klachten en vragen. Wij zijn ook een voorstander van preventie en helpen u graag te voorkomen dat klachten ontstaan of verergeren.

COVID-19

Beste bezoeker van SuperFit Gennep.

Om onze praktijk zo veilig mogelijk te houden gedurende de COVID-19 pandemie, willen wij jullie vragen om een aantal maatregelen te nemen.

Wilt u alstublieft:

  • De eerstvolgende keer dat u komt een mondkapje meenemen en deze opzetten buiten de sportzaal;
  • De eerstvolgende keer dat u komt een eigen (grote) handdoek meenemen;
  • Uw handen ontsmetten met de desinfectiegel in de wachtkamer;
  • In de wachtkamer en oefenzaal 1.5 meter afstand houden;
  • Uw afspraak afmelden wanneer u klachten ervaart.

Tevens is er in de oefenzaal ook altijd desinfectiespray en papier om de materialen te reinigen. Neem ook hier een handdoek mee voor wanneer u oefeningen op de grond moet uitvoeren.

Met sportieve groet, het team van SuperFit Gennep.

Klachten na een covid-19 besmetting?

De impact van het Corona-virus op de fysieke en mentale gezondheid kan groot zijn. Vermoeidheid, spierklachten, longproblemen, ademhalingsproblemen maar ook angst om weer te gaan bewegen kunnen factoren zijn die mensen beperken om de draad weer op te pakken.

SuperFit Gennep biedt gespecialiseerde revalidatie aan voor mensen die herstellende zijn van het Corona-virus (COVID-19) Een deskundig team van een fysiotherapeut, psychosomatisch fysiotherapeut en diëtiste begeleidt u in het herstel en onderhoudt de contacten met uw specialist en huisarts. Stapsgewijs brengen wij uw klachten in kaart en afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden stellen wij een zorgvuldig revalidatieprogramma op met realistische doelen. Het verbeteren van uw belastbaarheid (zowel fysiek als welzijn) staat hierin voorop en monitoren wij continu.

Als u een verwijzing van de huisarts heeft krijgt u 50 behandelingen fysiotherapie vergoedt, gedurende een periode van 6 maanden.

Fysiotherapie

U kunt bij ons terecht voor al uw klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

De eerste afspraak bestaat altijd uit een screening en intake waarin de fysiotherapeut de klacht(en) in kaart brengt. Dit wordt gedaan door het stellen van vragen over de klacht(en) en een aansluitend onderzoek. Vervolgens informeert de fysiotherapeut u over de bevindingen en wordt er in samenspraak een plan van aanpak opgesteld.

  • ​Algemene klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.
  • Sportfysiotherapie.
  • Revalidatie.
  • Psychosomatische fysiotherapie.
  • Preventieve fysiotherapie.

Verzekeringen

Wij hebben een overeenkomst met alle zorgverzekeraars.

Wanneer u fysiotherapie in uw aanvullend pakket heeft zitten, wordt dit vergoedt door de zorgverzekeraar. 

Voor kinderen onder de 18 jaar geld dat fysiotherapie uit de basisverzekering wordt vergoedt.  

Als u bent geopereerd kan er in vele gevallen een chronische indicatie worden aangevraagd. U moet dan 20 behandelingen zelf betalen, waarnaar de rest van de behandelingen voor een bepaalde tijd worden vergoedt.

Bent u niet verzekerd voor fysiotherapie of zijn de behandelingen niet meer declarabel via de zorgverzekeraar dan vind u hier de tarievenlijst>>

Koen Verheijen

Eigenaar SuperFit Gennep

Specialisatie: Sportfysiotherapie. Ik vind sport het mooiste wat er is en vind eigenlijk iedere vorm van sport wel interessant.

Sport verleden: Voetbal is altijd al mijn grote passie geweest. Helaas heb ik op mijn negentiende moeten stoppen vanwege een blessure. Sindsdien is het altijd mijn doel geweest om door fysiotherapie toch in de voetbalwereld te blijven.

Sport: Fitness en hardlopen.

Verdere werkervaring: Voorheen werkte ik bij Global Sports Communication. Op dit moment werk ik nog als fysiotherapeut bij Vitesse Arnhem.

Jorrit de Jong

Fysiotherapeut

Werkzaam sinds: Augustus 2019.

Specialisatie: Psychosomatische fysiotherapie (i.o.). Hierbij richt ik mij op de samenhang tussen lichaam en geest. Klachten die hierbij kunnen passen zijn: spanningsklachten, chronische pijn, fibromyalgie etc.

Sport verleden: Voorheen actief in powerliften op nationaal en internationaal niveau. Daarnaast ben ik ook veel met hardlopen bezig geweest en zo de nodige wedstrijden gelopen tussen de 5km en halve marathons.

Huidige Sport: Fitness en zaalvoetbal.

Verdere werkervaring: Naast het werken bij SuperFit Gennep, werk ik bij Fysiotherapie Lindenholt Ruikes en de Muijnk in Nijmegen. Daarvoor ben ik nog werkzaam geweest bij Groepspraktijk Fysiotherapie Grave.

Janneke Boer

Fysiotherapeut

Werkzaam sinds: november 2019.

Specialisatie: Tijdens de opleiding heb een verdieping manuele therapie gedaan. Ook wil ik in de toekomst dierenfysiotherapeut worden. Dit wil ik dan afwisselen met humane therapie.

Sport verleden: Korfbal en paardrijden.

Huidige Sport: Muay Thai en ik fitness voor mezelf hier in de trainingszaal.

Verdere werkervaring: Voordat ik als fysiotherapeut ging werken was ik masseuse bij het Sanadome in Nijmegen. Ook werk ik op dit moment nog in een andere fysiotherapie praktijk.

Tarieven 2021

Fysiotherapie

Behandeling fysiotherapie € 32,50

Behandeling fysiotherapie aan huis € 42,50

Lange behandeling voor patiënten met complexe en/of meervoudige zorgvragen € 42,50

Screening/ intake/onderzoek en behandeling screening € 42,50

​Massage

Sport/ontspanningsmassage 30min €17,50

Sport/ontspanningsmassage 60min €35,00

Materialen

Rol medicaltape €15,00

Weerstandsbandjes set van 4 stuks €17,50. 1 bandje €5,00

Nieuwstraat 60
6591CV  Gennep
info@superfitgennep.com
0485 745 004

Afspraak maken?

Klik op onderstaande button

Openingstijden:

Ma.: 08:00-13:00 / 18:00-22:00

Di.: 08:00-22:00​​
Wo.: 17:00-22:00
Do.: 11:00-22:00
Vr.: 08:00-18:00
Za.: 08:00-12:00
Zo.: gesloten