Fysiotherapie

Fysiotherapie – Sportfysiotherapie -Revalidatie

SuperFit Gennep Fysio is een eerstelijns fysiotherapie praktijk gelegen in het centrum van Gennep. Deze praktijk is opgericht door Koen Verheijen vanuit de passie voor sport en een actieve levensstijl. Onze wens is om jong en oud te kunnen helpen weer vrij te bewegen. Wij zijn inmiddels met 4 therapeuten sterk. U kunt bij ons terecht met al uw klachten en vragen. Wij zijn ook een voorstander van preventie en helpen u graag te voorkomen dat klachten ontstaan of verergeren.

Fysiotherapie

U kunt bij ons terecht voor al uw klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

De eerste afspraak bestaat altijd uit een screening en intake waarin de fysiotherapeut de klacht(en) in kaart brengt. Dit wordt gedaan door het stellen van vragen over de klacht(en) en een aansluitend onderzoek. Vervolgens informeert de fysiotherapeut u over de bevindingen en wordt er in samenspraak een plan van aanpak opgesteld.

  • ​Algemene klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.
  • Sportfysiotherapie.
  • Revalidatie.
  • Psychosomatische fysiotherapie.
  • Preventieve fysiotherapie.
  • Dry Needling

Verzekeringen

Wij hebben een overeenkomst met alle zorgverzekeraars.

Wanneer u fysiotherapie in uw aanvullend pakket heeft zitten, wordt dit vergoedt door de zorgverzekeraar.

Voor kinderen onder de 18 jaar geld dat fysiotherapie uit de basisverzekering wordt vergoedt.

Als u bent geopereerd kan er in vele gevallen een chronische indicatie worden aangevraagd. U moet dan 20 behandelingen zelf betalen of uit je pakket gebruiken, waarnaar de rest van de behandelingen voor een bepaalde tijd worden vergoedt.

Bent u niet verzekerd voor fysiotherapie of zijn de behandelingen niet meer declarabel via de zorgverzekeraar dan vind u hier de tarievenlijst>>

Koen Verheijen

Koen Verheijen

Eigenaar SuperFit Gennep

​Opgericht in 2019

Specialisatie: Sportfysiotherapie. Ik vind sport het mooiste wat er is en vind eigenlijk iedere vorm van sport wel interessant.

Sport: Voetbal is altijd mijn grote passie geweest. Helaas heb ik op mijn negentiende moeten stoppen vanwege een blessure. Sindsdien is het altijd mijn doel geweest om door fysiotherapie toch in de voetbalwereld te blijven. Nu doe ik nog aan fitness en hardlopen.

Verdere werkervaring: Voorheen werkte ik bij Global Sports Communication. Op dit moment werk ik nog als fysiotherapeut bij Vitesse Arnhem.

Janneke Boer

Janneke Boer

Fysiotherapeut

Werkzaam sinds: november 2019.

Specialisatie: Binnen de fysiotherapie ben ik veelzijdig. Een van de dingen die ik veel gebruik in mijn behandelingen is triggerpoint therapie. Dit kan bij heel veel verschillende klachten toegepast worden. Ook ben ik een opleiding aan het doen om dierenfysiotherapeute te worden. Dit wordt voornamelijk toegepast bij honden en paarden. 

Sport: In het verleden heb ik aan paardrijden en korfbal gedaan. Op dit moment doe ik nog aan hardlopen en sport ik bij Muay Thai team Gennep.

Verdere werkervaring: Voordat ik fysiotherapeut was heb ik als masseuse gewerkt bij het Sanadome in Nijmegen en ik ben eerder werkzaam geweest bij Gezondheidspraktijk Haps / Gezondheidspunt Grave.

Simone Hermens

Simone Hermens

Fysiotherapeut

Werkzaam sinds: januari 2023

Specialisatie: Tijdens de opleiding heb ik een verdieping op het gebied van sportfysiotherapie gedaan. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Dry Needling.

Sport: In het verleden heb ik atletiek en volleybal gedaan, maar ben ik vooral altijd fanatiek voetbalster geweest. Helaas heeft het nodige blessureleed er toe geleid dat ik recent heb moeten stoppen met voetballen. Mijn eigen ervaringen op het gebied van revalideren na sportblessures pas ik nu toe in mijn werk als fysiotherapeute. Mijn doel is om hiermee zo veel mogelijk mensen actief te houden in de sport die ze het liefste doen.

Verdere werkervaring: Momenteel ben ik naast mijn werk bij SuperFit Gennep actief als fysiotherapeute van Vitesse’08 vrouwen 1. Voorheen ben ik werkzaam geweest bij Fysio Groesbeek.

Tarieven 2023

Fysiotherapie

Behandeling fysiotherapie                                                           € 37,-

Behandeling fysiotherapie aan huis                                          € 52,-

Screening/ intake/onderzoek en behandeling screening  € 52,-

Intake/onderzoek en behandeling na verwijzing                  €45,-

​Massage

Sport/ontspanningsmassage 30min                                          €25,00

Sport/ontspanningsmassage 60min                                          €50,00

Materialen

Rol medicaltape €15,00

Nieuwstraat 60
6591CV  Gennep
info@superfitgennep.com
0485 745 004

Afspraak maken?

Klik op onderstaande button

Openingstijden:

Ma.: 08:30-21:30

Di.: 09:00-21:30​​
Wo.: 08:30-21:30
Do.: 10:00-21:30
Vr.: 08:30-17:00
Za.: Gesloten
Zo.: Gesloten